ČLANSTVO

 

Članstvo v SKVPM

SKVPM je po številu članov eden največjih, ki so registrirani pri Kinološki zvezi Slovenije, saj šteje približno 200 članov. Klubu so se pridužili tudi vzreditelji iz tujine, na kar smo zelo ponosni, saj to pomeni, da je naše delo opaženo in cenjeno tudi izven naših meja.

 

 

Zakaj postati član kluba SKVPM?

Klub nudi poleg vsakoletnih vzrejnih pregledov in ocenjevanja zunanjosti svojim članom tudi strokovna predavanja o pasmah (ki sodijo v delokrog kluba) in problematiki tako na zdravstvenem kot tudi "pasemskem" poročju. Predavanja predstavljajo koristen vir informacij še posebej za nove lastnike in vzreditelje, saj informacije iz literature niso vedno "na tekočem". Poleg dogodkov strokovne narave se odvijajo tudi dogodki družabnega značaja, kjer boste imeli možnost spoznati ostale ljubitelje pasem in tako lahko enostavneje navezali dragocena poznastva, vaši psi pa bodo imeli možnost interakcije s svojimi predstavniki pasme, kar je pri maloštevilčnih pasmah še kako dobrodošlo. Prav tako nudimo nasvete in napotke pri nakupu mladiča, prehrane ter o zdravju, razstavljanju, šolanju, vzreji in izbiri plemenjaka.

 

Ugodnosti

Kot članu kluba Vam pripadajo ugodnejši cenik za storitve kot so ocena zunanjosti, vzrejni pregled in podaljšanje le tega.

Na spletni strani Vam kot članu pripada objava Vaše psarne in aktualnega legla.

Klub posreduje sporočila za objavo v Kinologu, med katere spadajo dosežena prvaštva in podatki o leglih. (podatke za objavo v Kinologu je potrebno poslati do 5. v mesecu za prihodnjo številko)

Sekcija za shar peije nudi svojim članom brezplačno izdajo uradne publikacije SHAR PEIPER, v kateri so objavljeni tudi člani vzreditelji pasme shar pei in aktualna legla.

 

 

Kako se nam pridružiti?

Izpolnjeno pristopno izjavo pošljite na naslov, ki je naveden pod njo (kliknite na povezavo v zgornjem meniju Pristopna izjava). Po prejemu obvestila, da je bilo Vaše članstvo potrjeno s strani upravnega odbora SKVPM, nakažite letno članarino 15 EUR skupaj s pristopnino 10 EVR na naš transakcijski račun 03100-1000034016, sklic SI00 01. Ko bo Vaše plačilo zabeleženo, boste po pošti prejeli klubsko člansko izkaznico.